Debi košarkaša Zadra u ABA ligi pred svojom publikom protekao je u znaku pitanja - ostaje li Glen Davis u Zadru ili je, kako su neki portali prenijeli, već kupio kartu u povratnom pravcu, za Ameriku. U sjeni tog pitanja protekla je i sama utakmica, u kojoj Zadar nije uspio ozbiljnije parirati Cedeviti, te je zabilježio i drugi poraz ove sezone (85:95).

Zagrepčani su od samog početka kontrolirali utakmicu, te se nakon nekoliko dobrih Grantovih akcija, koji je Zadar držao na površini (15:16 sredinom prve četvrtine) Cedevita serijom od 8 poena odvojila na 15:23. Pogotkom Bašića na početku druge četvrtine Zadar dolazi do -2, što će se pokazati kao najbolji rezultat do kraja utakmice. Vrlo je mali doprinos u takvoj situaciji dao Mario Little, a nekoliko dobrih akcija Božića, Bašića, Krajine nije bilo dovoljno za ozbiljniji otpor.

Neizvjesnost je trajala do sredine treće četvrtine, no kako je na njezinom kraju na semaforu stajalo 58:70, bio je jasno da Zadar uz ovakav kadar neće imati kvalitetu za preokret. Pipanove rotacije nisu donosile napredak te je konačni rezultat 85:95 ponešto i bolji od dojma koji je zadarska momčad ostavila.

Bolju partiju od ostalih kod Zadra je imao Krajina (21 poen uz šut 8-8), uz bok mu je bio Vuković s 15 poena i 6 skokova. Kod Cedevite po 18 poena su postigli Cobbs i Bell.
Nakon utakmice o situaciji s Davisom očitovat će se vodstvo kluba - direktor Željko Žilavec i sportski direktor Branimir Longin.