U miru i tišini košarkaši Sonik Puntamike čekaju početak Prve muške lige. A kada su takvi, iz iskustva sa klubom iz Jazina znamo samo jedno: tada su najopasniji. Bez puno pompe, ali još uvijek na krilima sjajnog uspjeha u Kupu Krešimira Ćosića i saznanja kako ove godine sudjeluju u višem rangu stvorila se respektabilna momčad s vjerom da rezultati prošle sezone nisu bili slučajnost.

Toga su itekako svjesni u Upravi kluba koja je sa trenerom Šimom Kraljevićem složila sastav na kojem će i ambiciozniji klubovi Prve muške lige zasigurno „polomiti zube". Već prokušani recept postojećeg kadra sa biranim novim snagama trebao bi biti zalog za uspješnu sezonu. No prije svega, čvrsto na nogama u klubu ističu kako je ipak prioritet promovirati neka nova imena i osigurati dovoljnu minutažu za sve. Tu se prije svega odnosi na dvojicu igrača pridošlih iz juniora KK Zadar, Lovre Paleka i Roko Erslan. 

Osim njih dvojice boje kluba ove godine branit će slijedeći igrači: Filip Jošić, Dino Palčić, Josip Ceranja, Marko Atelj, Benjamin Bućaj, Ivan Mišić, Edi Jurjević, Jure Perić, Tomislav Grbić, Ivan Bašić, Lovre Kovačević i Teo Petani.

Liga počinje 6. listopada, a kolika je moć zadarske momčadi vidjet ćemo ove subote kada Puntamičani gostuju kod svojih starih rivala u Dubrovniku.