Zbog velikog interesa za otvaranje ABA lige na Višnjiku (subota, 17 sati), koje vlada unatoč izostanku očekivanog Glena Davisa, iz KK Zadra jutros su najavili otvaranje svih četiriju ulaza. Osim priljeva većeg broja gledatelja razlog su i rigorozne kontrole oko unošenja nedopuštenih predmeta, posebice pirotehnike u dvoranu.

- Svi znamo što je bilo na Hajduku. Dobili smo dopis policije koji je išao prema gradu i klubu u kojem nas upozoravaju da će se rigorozno kontrolirati upotreba pirotehničkih sredstava. Apeliramo prije svega na svijest navijača da se ono što se dogodilo u Splitu, ne daj Bože, ne ponovi bilo gdje a posebno u Dvorani Krešimira Ćosića. Neka dokažu ljubav prema klubu i gradu i još jednom potvrde da su najbolji navijači na svijetu, pozvao je direktor kluba Željko Žilavec.

Direktor je najavio kako će sljedećeg tjedna biti predstavljen voditelja marketinga i odnosa s javnošću. Zbog kašnjenja dresova i opreme još uvijek nije zaživio web shop.

- Nije bilo smisla da krećemo s njim dok sve ne stigne. Dresovi su tu, ali ne i sva oprema. Puno ljudi nas pita za to, i tehnički sponzor je iznenađen velikim interesom, nadam se da će do kraja sljedećeg tjedna sve biti kompletirano.

Visual sport je na svojim stranicama objavio da s prodajom dresova kreće od 15. listopada.