Nakon pisma Borisa Marina i Marka Butića, nekadašnjih vođa Tornada, ponovno se na svom Facebook profilu oglasio proslavljeni košarkaš Dino Rađa. Uz novu priču o slavnim danima KK Zadar, Rađa je znakovito poručio kako "on nema potrebu prodati se za dvije kave". 

Objavu prenosimo u cijelosti: 

Vidin da svi polude kad napišen šta o Zadru pa evo jos par sitnica koje su se događale u svin klubovima i koje san naučija od starijih igrača davnih dana. Igramo u Bugarskoj osminu kupa i neki lik opali Arijana namjerno. Ka on igra doma i oće se pokazat da je zajeban. Dobro, promislin. Onda ćemo tako igrat. Međutin prvo pamet u glavu. Triba proć dalje pa se onda obračunavat. Dobijemo mi gusto par razlike i nije bilo vrime za pizdarije nego ja pričekan Zadar. Čin smo se odvojili na sigurno zoven ja akciju da radin blok za našeg koga ovaj čuva. Bilo je skoro laku noć ali je odnija doma lipu modricu. 

Drugi put igramo prijateljsku doma. Neću spominjat imena jer nisu bitna imena nego princip kako se za ekipu triba sve radit. Vodimo puno i ja na klupi. Igra Žuža koji je tada ima 18-19 godina. Dite. U nekoj situaciji njihov centar (2.08 lik. Nije baš mali i slabiji nego kus čovika) opali onako pederski Žužu i razvali mu usta. Prekid, ulazi doktor i gleda ga. Ja dođen i vidin Žuža krvav do kolina. Ekipe se odvojile, svaka na svoju klupu. Oden onako nonšalantno do njih šetnjon i ovog debila potegnen u glavu i kako se okrenija oko sebe jos nogon u guzicu. Sam isprid njih 12. Ovi se pokupe i da nece završit utakmicu nego odu doma. Uvik san prezira papke koji namjerno tuku laktovima. Gušta san igrat muški ali nikad papački. 

Evo par pizdarija šta su mi suigrači napisali i Markova strana price. Sad očekujen od ekipe s juga, pogotovo ribara da napišu sve šta su pizdili kroz cilu godinu. Ko bi se svega sitija samo znan da san umira od smija s njima. Je lipo kad je publika blizu. Lipa je nova dvorana ali ko može platit Jazine. Pogotovo u 5-i misec na plus 50.

I za kraj o mom treniranju i ponašanju neka pričaju moji suigrači. Ja neman potribu prodat se za dvi kave.