ZADAR- ZADAR- Hrvatski teniski par Ivan Dodig- Mate Pavić nakon 4 i pol sata igranja izgubio je meč od američkog para Mikea Bryana i Ryana Harrisona ali su s Višnjika ispaćeni kao šampioni. Tribine su bile pune, a među VIP uzvanicima glavna gošća je bila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, vjerna navijačica hrvatske reprezentacije.
Ona je nakon meča izjavila za HTV kako je atmosfera bila uzavrela.- Onako domaća, dalmatinska uz po koju pošalicu, istaknula je Predsjednica i objasnila zbog čega ona nije bila u navijačkom izdanju. - Ja sam došla s posla (bila je u vojnoj bazi Divulje) pa nisam stigla ponijeti hrvatske boje, kazala je Kolinda.
Ona je u Zadar došla je sa suprugom Jakovom Kitarovićem.

Na treći teniski meč s Amerikancima stigao je s novim izgledom i predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Jakov je sjedio između Kolinde i Jandrokovića koji kao što je javnosti poznato i nisu u najboljim odnosima. Predsjednica se pridružila predsjednici Hrvatskog teniskog saveza Nikolini Babić. One su dijelile bijelu boju tog sporta u odijevanju dok Predsjednica nije skinula bijelu jaknu. Njezin suprug zaštitio se od sunca bijelom kapom.

Uz političare, poseban gost je bio izbornik Hrvatske nogometne reprezentacija Zlatko Dalić koji je u VIP loži sjedio sa suprugom i u blizini sportske heroine Janice Kostelić  koja je i danas na Davis cupu te poznate tenisačice Ane Konjuh.

Nešto dalje sjedio je bivši izbornik HNS-a Ante Čačić. A kako bi veliki sportski događaj u Zadru prošao bez veterana vaterpola Dubravka Šimenca. te Tomislava Madžar, savjetnika predsjednice RH za sport. I danas su u VIP loži bili čelnici HOO Zlatko Mateša i Josip Čop.

Od samog početka meč je pratio župan Božidar Longin dok se gradonačelnik Branko Dukić VIP-ovcima pridružio nešto kasnije.

Publika na punim tribinama bila je bučna, navijački strastvena kao da bodre nogometnu reprezentaciju. Na novom teniskom terenu Višnjika rganiziran je orkestar Gradske glazbe koji je svoju premijeru imao na zadarskom Davis cupu s Francuzima.