Nakon završetka ljetnih turnira počinje i benkovačka malonogometna liga. U ligu se ove godine prijavila rekordna 23 kluba : 4 Asa, Benkovac, Cb Popay, Lišane, Kruševo, Vrana, Polača, Pakoštane, Torovi, Raštević, Rodaljice, Budak, Nadin, Smilčić, Bulić, Korlat, Fortuna Drage, Sv.Martin Pridraga, Domino Benkovac, Auto praonica Mijić, Drage , Dola Stankovci i Tinj . Liga počinje 14.rujna . 2018 .

Na plenumu klubova održana je osnivačka skupština udruge za mali nogomet Grada Benkovca. Članovi udruge su svi malonogometni klubovi koji pripadaju Gradu Benkovcu. Na osnivačkoj skupštini izabran je upravni,nadzorni odbor i likvidator udruge.
U Upravni odbor koji broji pet članova izabrani su: Branimir Jarmanović -predsjednik Udruge, Ante Kuman dopredsjednik, Marko Ledenko -Mane -tajnik. Članovi upravnog odbora: Dalibor Mikulić i Miro Stojčević.
U Nadzorni odbor koji broji tri člana izabrani su: Ivan Lukić-Iško, Ivan Budan i Denis Šitum. Za likvidatora udruge izabran je Marjan Buljat.
Zahvaljujući velikom razumijevanju i dogovoru gradonačelnika Tomislava Bulića, predsjednika gradskog Vijeća Borisa Ercega, ravnatelja škole Tonija Kumana, direktora Benkovića Ivana Mitrovića, direktora Turističke zajednice Grada Benkovca Vanje Čvrljka i udruge za mali nogomet Grada Benkovca, zajedničkim novcem kupit će se novi profesionalni semafor za školsku dvoranu.

- Velika mi je čast i ponos da se u našu ligu prijavilo 23 kluba jer to je zaista najveći odaziv od kada liga postoji . To sve govori da smo sve ove godine ja i moj kolega Mane Ledenko radili kvaliteno, odgovorno, profesionalno na ponos sebi i našem Gradu Benkovcu. Velika hvala gradonačelniku Tomislavu Buliću, koji je donio odluku da Grad Benkovac iz proračuna sufinancira sve benkovačke ekipe koje će se natjecati u našoj ligi -rekao je povjerenik lige Branimir Jarmanović.