Mjesni odbor Bulić u nedjelju 19. kolovoza organizirao je jednodnevni malonogometni turnir pod nazivom "U livadi pod jasenom".

Unatoč tropskim vrućinama na turniru je sudjelovalo 18 ekipa iz Zadarske i Šibensko-kninske županije. Mnogobrojni gledatelji na bulićkim livadama uživali su u kvalitetnim utakmicama i lijepim potezima malonogometnih majstora. Većinu utakmica pobjednika su odlučivali šesterci i to sve govori koliko su ekipe bile kvalitetne i podjednake.Organizatori turnira ponudili su široku ponudu jela i pića. Novčanih nagrada nije bilo, ali zato su četiri prvoplasirane ekipe za svoj veliki uspjeh dobile pečene janjce i odojka. U finalnoj utakmici snage su odmjerile Čista Velika i Tinj, a u borbi za treće mjesto igrale su ekipe Karlovačko pivo iz Biograda i Lišane Ostrovičke.

Čista Velika predvođena poznatim bivšim igračem Šibenika Draganom Pešićem, odigrala je odličnu utakmicu protiv kvalitetne ekipe Tinja. Bilo je to prava rovovska bitka ,gdje se ginulo za svaku loptu i mnogo sjajnih prilika s obje strane.Utakmica je u regularnom dijelu završila pravedim remijem 1:1.Pristupilo se ruletu izvođenju šesteraca u kojem je Čista Velika bila uspješnija , pobijedili su konačnim rezultatom 5:4 i ponosno podigli pobjednički pehar. U utakmici za treće mjesto ekipa Karlovačkog piva tijekom cijele utakmice bila je bolji protivnik, s rezultatom 3:0 pobijedili su kvalitetnu ekipu Lišane Ostrovičke i osvojili treće mjesto.

-Velika hvala poglavarstvu grada Benkovca koje je prepoznalo važnost ovog turnira za naše mjesto i pomogli su nam značajnim novčanim sredstvima.Hvala od srca našim sponzorima i svim ekipama koje su došle u ovolikom broju na naš turnir. Svi mještani Bulića pokazali su svoje zajedništvo i dali su veliki doprinos u organizaciji ovog veličanstvenog turnira,ljudi hvala vam do neba-rekao je na kraju predsjednik Mjesnog odbora Bulića Marin Rubelj.

Igralište na livadama u Buliću.Gledatelja:300.Suci:Krešo Zrilić i Damir Lerga .
Finale: ČISTA VELIKA-TINJ 5:4(1:1)
ČISTA VELIKA:H.Storić,T.Biluš,D.Pešić,V.Biluš 1,Ušljebrka,J.Pešić,Tabula,D.Biluš.
TINJ:T.Jurjević,D.Čačić,J.Bašić, Pilipović 1,A.Erlić,S.Čačić,K.Bobanović,L.Bobanović,M.Jurjević,Čirjak,Čulina,Nonković.
Utakmica za 3.mjesto:KARLOVAČKO PIVO-LIŠANE OSTROVIČKE 3:0
KARLOVAČKO PIVO:Z.Prtenjača,Mikulić,Kamber, S.Prtenjača,Tokić, Serdarević,Mršić 2, H.Jurjević 1,Filipović, Vukančić.
LIŠANE OSTROVIČKE:T.Radaš, Šimunac,M.Radaš,K.Plazina,Kartelo, L.Nimac,Š.Nimac,I.Plazina,M.Nimac,I.Nimac.
Najbolje ekipe
1.mjesto:Čista Velika-3 pečena janjca + pehar
2.mjesto:Tinj-2 pečena janjca+pehar
3.mjesto:Karlovačko pivo-1 pečeni janjac+pehar
4.mjesto:Lišane Ostrovičke-gajba pive