Treće večeri 2. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević igralo se ukupno osam utakmica.

MNK Sinjoretovo uvjerljivo je pobijedio MNK Batel zabivši im 7 golova. U toj utakmici istaknu se strijelac Jure Bilaver koji je zabio tri pogotka te Andrija Pavić koji je zabio dva pogotka.
MNK Voštarnica je nakon šesteraca uzela pobjedu MNK Puntamika, a konačni rezultat utakmice je 4:3.
MNK Lovinac je u utakmicu ušao žustro i napunio mrežu MNK Gorici s tri pogotka. MNk Gorica pokušao je utakmicu okrenuti u svoju korist također zabivši tri pogotka, no u svom naumu nisu uspjeli jer je Lovinac za kraj zabio četvrti pogodak i tako prošao dalje.
Momci iz Špade napunili su mrežu CB Giovanni od čega je čak tri pogotka zabio Luka Šišak. Utakmica je završila rezultatom 4:1.
Neizvjesnost je donijela još jedna utakmica i to ona između Crvenih kuća i MNK Ljevica. Nakon rezultata 1:1, o pobjedniku se odlučivalo u ruletu šesteraca. U konačnici pobjedu je odnio MNK Ljevica.
Iako je MNK Briševo u utakmici koju su igrali protiv ekipe Bili cvitak u početku uvjerljivo vodio i to čak s 4:1, Bili cvitak je odlučio uzeti stvar u svoje ruke zabivši još tri gola Briševu. O pobjedniku se odlučivalo pomoću šesteraca, a Briševljani su na kraju odnijeli pobjedu.

Raspored utakmica za nedjelju:

TEREN A
19:00
19:45 VIŠNJIK - GENERACIJA 90
20:30 MNK Samba Poličnik - TORTUGA
21:15 Mnk Young Boyss GRADITELJSVO ILIĆ - MNK Voštarnica
22:00 Futsal klub Plovanija Zadar-MNK TERMIN
TEREN B
19:00 MNK Murvica - ZADRANKA
19:45 MNK RODALJICE - MNK Krneza
20:30 Mnk Bodulero - Mnk Mladost Petrčane
21:15 Mnk Raštane kanela- Sokolov zadnji let
22:00 SINDIKAT POLICIJE - KONTROL BIRO