Klub odbojke na pijesku Bibinje je 10. kolovoza organizirao četvrti turnir iz programa Dani odbojke na pijesku 2018. Nakon više sezona odbojka na pijesku se vratila na igralište plaže Lipauska.

Ovogodišnji All stars turnir je okupio ekipe čiji igrači su imali preko trideset godina no ipak su se neki igrači provukli kroz iglene uši, što je organizator prihvatio zbog same razine kvalitete natjecanja u pozitivnom smislu. Kontrolori suđenja su bili Vedran Kandić i Kristijan Režan, na semaforu Roko Sikirić Ićin, a pravdu su dijelile Iva Milanović i Dinka Sikirić te Tomislav Šimunić. Voditelj programa turnira je bio Šime Sikirić Jojin a za dobru atmosferu je bio zadužen DJ Wireless. Organizatori se također zahvaljuju ekipi iz komunalnog poduzeća Bibinjac koji su pomogli tehničku realizaciju turnira.

Nakon deset odigranih utakmica najbolja ekipa na turniru je bila CB DANI u sastavu Roko Sikirić, Ante Režan, Hrvoje Režan, oni su u finalu svladali ekipu VETERANI (Kristijan Režan, Šime Sikirić, Stipe Šimunić). Treće mjesto je osvojila ekipa KLAPAVICA (Zvonimir Režan, Karlo Šimunić, Daniel Sekula) a dečki iz te ekipe su zajedno igrali na ovom istom igralištu pod istim nazivom ekipe i u istom sastavu nakon dosta godina i izjavili su da su imali veliku želju nastupiti na All stars turniru a treće mjesto im je došlo kao pivo nakon podnevne žege.

Postoji inicijativa da se Lipauskoj u drugoj polovici kolovoza održi još jedan turnir koji bi okupio sve one koji se žele okušati u odbojci na pijesku i to bez ikakvih dobnih ograničenja.

LIPAUSKA: Stipe Sikirić-Joja, Roko Sikirić, Vedran Kandić, KLAPAVICA: Zvonimir Režan, Karlo Šimunić, Danijel Sekula,CB DANI: Ante Režan, Hrvoje Režan, Roko Režan, VETERANI: Kristijan Režan, Šime Sikirić, Stipe Šimunić-Američki, POLIKEM:Ante Sikirić, Roko Sikirić, Marko Režan, UBOTNICA: Tomislav Guntić, Tome Šimunić, Tino Lisica.