Klub odbojke na pijesku Bibinj obilježio je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti  tradicionalnim turnirom u odbojci na pijesku pod nazivom „Hvala branitelji" i to u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Muški su igrali 2 protiv 2 i okupili 16 ekipa a u ženskoj konkurenciji se igralo tri protiv tri a nastupilo je 6 ženskih ekipa. Zaduženi za suđenje su bili Marin Masnić i Šime Kandić. Delegat je bio Stipe Sikirić a na semaforima Dinka Sikirić i Estera Dundović. Za dobru atmosferu se pobrinuo DJ Wireless.
Pobjednice turnira su iz ekipe Barinko za koju su nastupile: Sara Čukušić, Ivana Karuc i Kristina Golem. U muškoj kokurenciji je još jednom slavila ekipa Punta za koju su nastupili Domagoj Lisica i Tomislav Fuzul.
Ženske Ekipe:
BARINKO: Sara Čukušić, Ivana Karuc, Kristina Golem, BRINETE:Lara Šare, Matea Vukičević, Katarina Bačić, ZX:Anja, Bruna i Josipa, KAKTUSI:Andrea Sorić, Ivana Batur i Tijana Jurjević, KRAFNE:Aneta Karolina i Lana, ŠUGAMANI:Lucija Lisica, Ana Mikulić i Aneta Kero.
Za 1.mjesto: BARINKO (15:12) KAKTUSI, za 3. mjesto: KRAFNE (15:8) BRINETE

Muške ekipe:
PAKOŠTANE:Srećko Vujasin, Ante Stojanov, SUKOŠAN:Mate i Hrvoje Oljica, PARANGAL: Luka Baričić, Mislav Lučić, STANOVI:Bruno Perica, Luka Perić, JOJINA ŠKOLA:Šime Kandić, Lucijan Peleško, POLJANI:Miro i Mato Pavlović, PUNTA:Tomislav Fuzul, Domagoj Lisica, ZD 2:Luka Perinčić,Lovre Babić, SARA: Luciano i Vito Peričić, AJME: Luka Vukoja, Jure Šarin, JOJIN VRTIĆ: Matija Šaravanja , Lovre Kandić, VOĆKICA: Rudi Fuzul i Luka Fuzul, AS: Ivan Žmire, David Bugarija, STINA: Ante Kulišić, Hrvoje Junaković, SKY: Marin Šimunić, Roko Lisica, PROMAJA: Toni Skelin, Ante Mišura.