Nakon gotovo sedam godina krenuo je opet u Sukošanu malonogometni turnir, koji je već na prvoj „škalini" dosegao razinu igre nekada poznatog turnira. Zaslužni za to su organizatori iz NK Zlatne luke, koji su sve učinili kako bi gledatelji, kojih je u posljednjim kolima bilo dosta, uživali u haklu. U finalu je momčad Varoši pobijedila Idassu Nadin rezultatom 2:1.

U 12. minuti Varoš postiže prvi zgoditak. Strijelac je Karlo Klarin koji je nakon ubačaja iz pozadine uhvatio jednu loptu, Tokić je bio u bloku no Klarin je pored njega zabio za 1:0.
Na 2:0 povisio je Dragan Vuković, on je izbio sam pred Tokića, prethodno je nadmudrio Remšaka i to je 2:0 u prvoj fazi drugog dijela susreta. Mirnom i pametnom igrom do kraja susreta sačuvali su prednost, iako su je Nadinjani smanjili, a Remšak je u 36. minuti imao matnu poziciju za izjednačavanje rezultata, no nije uspio, tako da je pobjeda otišla na stranu Varoši.

- Znali smo da je Idassa Nadin dobra momčad, da imaju sve ono što treba za mali nogomet, ali smo dobro razradili njihovu igru i zasluženo se okitili nagradom najboljeg, kazao nam je kratko Željko Bakarić, voditelj Varoši.

- Jednostavno nas nije išlo, imali smo prigode koje nismo iskoristili i protivnik Varoš je pobijedio. Čestitam im na osvajanju turnira, kazao je voditelj Idasse Nadin Vedran Vinketa.

U susretu za treće mjesto domaća momčad Sukošan Zlatna Luka je visoko poražena od Tina rezultatom 1:6. Pobjednicima je uz pokal pripala nagrada od 15.000 kuna, Idassi Nin 7-000, a Tinu 3.000 kuna. Najbolji igrač turnira je Karlo Klarin (Varoš), najbolji strijelac Toni Katalinić (Tin) a najbolji vratar Rafaelo Baričić (Varoš).

VAROŠ - IDASSA NADIN 2:1
SUKOŠAN - Sportski centar. Gledatelja 500. Suci: Domagoj Knez i Luka Popović.
VAROŠ: Baričić, Vuković 1, Perišić, Fatović, Vukić, Radman, Krajačić, Jurlina. Erlić, Klarin 1. Voditelj: Željko Bakarić.
IDASSA NADIN: Tokić, Remšak, Čulina, Šamija 1, Rodić, Radić, Bralić, Buzov, Škara, Ledenko.
Voditelji: Mateo Novaković i Vedran Vinketa.

SUKOŠAN ZLATNA LUKA - TIN 1:6
SUKOŠAN ZLATNA LUKA: Dijan, Brkić, I. Sudinja, J. Sudinja, Vrsaljko 1, Štrenja, Smolić. Voditelj: Darko Smolić. TIN: Čurčija, Krsović, Burčul 3, Čačić 1, Katalinić 2, Pezelj, Colić, Lučić, Baščevan, Kurtin. Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč.