Nakon duže stanke, mali nogomet se vraća u Poljica. Poljički turnir je dugo vremena glasio kao jedan od najboljih turnira u županiji. Mnogi malonogometni velemajstori u županiji pa i državi s radošću su dolazili u Poljica, a Ivan Vučković, organizator i kapetan MNK Poljica kaže kako je baš tradicija bila motiv za njegovo oživljavanje.

- Ideja je bila da moramo po nečemu biti drugačiji, posebni, stvoriti našu priču koja će nas istaknuti od konkurencije, s toga smo odlučili igračima priuštiti poseban komfor - od MNK Futsal Dinama unajmili smo profesionalnu futsal podlogu koja je iznimno atraktivna i na kojoj će biti užitak igrati, ističe Vučković.

Pripremljen je i bogat zabavni program, kroz smotra KUD-ova Zadarske županije, razne igre za najmlađe, veliki koncert na finalnoj večeri turnira i sl.

Turnir će se održati u razdoblju 23. 7 do 4. 8.2018 godine, a prijave za turnir traju do 22. 7.2108 godine. Izvlačenje parova je 22.7 u prostorijama Osnovne Škole u Poljicima (pored igrališta). Igra se po futsal pravilima (4+1). Prijavljena momčad može prijaviti do 14 igrača. Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 500 kuna. (za djecu nema kotizacije). Ukupan nagradni fond je 25.000 kuna.

Zainteresirani za sudjelovanje na turniru mogu se prijaviti na brojeve mobitela: 0917356779 Ivan, 091752 85 83 Valentin.