Tko još ne zna za Darija Šarića i njegov planetarni uspijeh u europskoj i svjetskoj košarci... Postigao je jako puno a sigurni smo da ga očekuju još brojni uspjesi kako u NBA (Philadelphia 76ers) tako i sa našom košarkaškom reprezentacijom.

U organizaciji KK Zadar i Redbull Hrvatska u Zadru će se 18. srpnja (Dvorana Krešimira Ćosića) održati Košarkaško/Sportska radionica s Darijom Šarićem u glavnoj ulozi. Bit će to jedinstven događaj u našem gradu gdje će naši mladi sportaši moći vidjeti Darija uživo i iz prve ruke doživjeti što je sve potrebno da bi se ostvario potencijal jedne mlade osobe i sportaša.

Za one koji još ne znaju, Dario je rođen 1994. godine i u karijeri je igrao za Šibenik, Zagreb, Dubravu, Anadolu Efes te posljednje 2 godine za NBA momčad iz Philadelphije. U svojoj karijeri već je osvojio niz trofeja i priznanja (Osvajač Hrvatske lige, Hrvatskog kupa, Jadranske lige, MVP raznih liga I europskih prvenstava). Dakle, iako vrlo mlad, Dario Šarić je već - SUPERSTAR!!

Na košarkaškoj radionici će uz Darija govoriti i renomirani sportski psiholozi Ana Kotzmuth i Igor Čerenšek od kojih će slušatelji moći čuti vrlo vrijedne riječi o motivaciji, trudu I uspjehu. O važnosti pravilnog razvoja mladih sportaša govoriti će kondicijski trener KK Zadra prof. Jurica Šango te Marko Selin, trener mlađih kategorija KK Zadar.

Dario će pokazati i kako treniraju NBA zvijezde! Pokazati će tako svoju pripremu za trening te rad na košarkaškim elementima a nekoliko sretnika i sretnica će se moći i uključiti u rad sa Šarićem na terenu!

A na kraju sljedi prava poslastica - natjecanje u vještinama baratanja sa loptom te u preciznosti a nekoliko najboljih će moći odmjeriti snage sa našom NBA zvijezdom!!
Pozivaju se svi zainteresirani mladi sportaši stariji od 16 godina (ponajviše košarkaši I košarkašice) da dođu na Višnjik 18.7. u 13h i pogledaju uistinu inspirativnu priču Darija Šarića. Radionica je potpuno besplatna!!

Ostalo je još samo par dana za prijavu - rezervirajte svoje mjesto putem: https://tickets.redbull.com/landingpage/8uRdYkJIBjbXsT5