U nedjelju na Forumu bit će organiziran javni prijenos utakmice Hrvatska - Danska. 

Nakon izvrsnih nastupa i prvog mjesta u skupini na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, reprezentacija Hrvatske u kojoj igraju čak četiri iznimna igrača iz Zadra Šime Vrsaljko, Danijel Subašić i Dominik Livaković, svi skupa predvođeni maestralnim Lukom Modrićem, nastupit će sutra, u nedjelju 1. srpnja u osmini finala protiv Danske pred 43.000 gledatelja u Nizhnyem Novgorodu, kojeg pamtimo po povijesnoj pobjedi protiv Argentine.

Grad Zadar i Turistička zajednica pozivaju sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu i naše goste da dođu sutra na Forum i s ponosom prate i podrže Vatrene putem javnog prijenosa na velikom ekranu.

- Na istom mjestu moći ćete pogledati već i prvu utakmicu na sutrašnjem rasporedu osmine finala između Španjolske i Rusije u 16 sati, no prava fešta započinje zabavnim programom uz veselu glazbu s DJ pulta u 19 sati, kako bi se atmosfera usijala do početka dvoboja u 20 sati između Hrvatske i Danske. Uz nadu i vjeru u pobjedu Hrvatske prava fešta u Zadru je zagarantirana!, poručuju iz Turističke zajednice čiji je poziv stigao nakon što je u medijima prozvana za neorganiziranje javnog prijenosa utakmica reprezentacije čiji velik dio čine upravo Zadrani.