Prošlog vikenda u Grazu je održana završnica Alpe Adria natjecanja u skokovima u vodu za sezonu 2017/2018. Nastupilo je cca oko 120 natjecatelja iz četiri zemlje, Hrvatske, Srbije, Austrije i Italije.

KSV Zadar predstavljalo je 12 skakača. Nastupili su Bruna Huljev, Lora Magaš, Anika Miočić, Vita Batur, Diego Bajlo, Matej Nevešćanin, Marko Profaca, Marko Huljev, Luigi Čurković, Mikula Miočić, Patrik Samrdžija i Karlo Perić. Djecu su vodili treneri Goran Cerovečki, Šime Perić i Marko Sutlović. Osvojili su sedam medalja, od čega dva zlata i pet srebra.

Mlađa juniorka Bruna Huljev osvojila je drugo mjesto sa daske 1m i 3m. Kadet Matej Nevešćanin osvojio je prvo mjesto sa daske 1m i drugo mjesto sa daske 3m. Diego Bajlo osvojio je peto mjesto sa daske 1m i šesto mjesto sa daske 3m. Kadetkinja Lora Magaš osvojila je drugo mjesto sa daske 3m i četvrto mjesto sa daske 1m.

Mlađi kadet Marko Profaca osvojio je drugo mjesto sa daske 1m i prvo mjesto sa daske 3m. U istoj kategoriji Marko Huljev osvojio je četvrto mjesto sa daske 3m i sedmo mjesto sa daske 1m. Luigi Čurković deseto mjesto sa daske 3m i petnaesto mjesto sa daske 1m, Mikula Miočić trinaesto mjesto sa daske 1m i 3m

Dodijeljena su i priznanja za ukupni poredak cijele sezone 2017/18. Bruna Huljev je druga mlađa juniorka na dasci 1m i 3m, Lora Magaš treća kadetkinja (daska 3m). Matej Nevešćanin prvi kadet (1m i 3m), Marko Profaca prvi ma dasci 3m i drugi na 1m te Marko Huljev prvi kadet (daska 1m)

Za četiri dana KSV Zadar nastupa na otvorenom kadetsko-juniorkom prvenstvu Hrvatske koje se održava u Rijeci.