Sve je spremno za veliki košarkaški derbi na Višnjiku! Košarkaši Zadra u trećoj, odlučujućoj utakmici polufinalne serije prvenstva Hrvatske ugostit će Cibonu. Utakmica se igra u Krešinom domu u nedjelju od 18 sati.

- Nema više nepoznanica između nas, više manje sve se zna. Nadam se da će nam se u nedjeljnoj utakmici priključiti i ozlijeđeni Brzoja i Vladović. S njima bi nam bilo puno lakše samim time što bi imali veću rotaciju - poručuje Lovre Bašić koji je u polufinalnoj seriji preuzeo veliku odgovornost, između ostalog, i zbog ozljeda spomenutog dvojca.

Podrška s tribina i ovog puta trebala bi biti važna karika u igri Zadra.

- Moramo odigrati čvrstu i borbenu utakmicu kao u drugom poluvremenu one prve utakmice u Zadru, jer jedino tako možemo doći do pobjede. Pozivam sve navijače i sugrađane da nas dođu podržati u nedjelju. Znamo koliko nam je važna podrška s tribina i želimo na krilima naših navijača doći do finala - poručuje Bašić.

Iz SV Višnjika navode kako je majstorica između Zadra i Cibone očekivano je izazvala velik interes zadarske publike.
Tim povodom organizator utakmice KK Zadar u suradnji sa ŠC Višnjik apelira na gledatelje da na utakmicu dođu bar sat vremena prije samog početka susreta.
Da bi se osigurao što brži ulazak u dvoranu te da bi svi na vrijeme zauzeli svoja mjesta i da se ne bi stvarale gužve na ulazima, vrata dvorane za sve posjetitelje bit će otvorena od 17:00 sati.


Ulaznice za utakmicu Zadar - Cibona prodavat će se u petak, subotu i nedjelju na blagajni ŠC Višnjik po sljedećem rasporedu:

petak, 18.05.2018., od 10:00 - 18:00,
subota, 19.05.2018., od 10:00 - 18:00,
nedjelja, 20.05.2018., od 10:00 - do početka treće četvrtine.