U organizaciji malonogometnog kluba Gauni, a pod pokroviteljstvom Sportske zajednice Grada Biograda na Moru, u nedjelju 13. svibnja u dvorani OŠ Biograd odigran je najveći do sada tradicionalni memorijalni turnir Antonijo Toni Jajčanin. 

Turnir se odigrava u spomen na igrača Gauna tragično stradalog u prometnoj nesreći, a čiji organi su spasili sedam života. Ove godine po prvi puta turnir je obuhvatio sve generacije. Turnir se odigravao u četiri kategorije: Papaline (2006. i mlađe), Pioniri (2003. i mlađe), seniori i veterani (iznad navršene 33 godine). U kategoriji papalina i pionira turnir se odigravao na klupskoj razini gdje se prikazao rad Futsal škole Gauna, a koja je jedina futsal škola na prostoru Zadarske županije. 

U kategoriji seniora i veterana turnir se odigravao na već tradicionalni način kvartovskih ekipa čime je ovaj turnir jedinstven te daje jednu posebnu draž i rivalitet što je svakako i ove godine privuklo veliku pažnju. Kroz cjelodnevni turnir prošlo je ukupno oko 180 sudionika što zapravo govori o kolikom se turniru radi. 

U kategoriji dječaka 2006. godišta apsolutnu prevlast pokazali su momci iz šibenske Crnice koji su na pogon najboljeg igrača turnira Josipa Petrovića i najboljeg vratara turnira Karla Pilipca uvjerljivo osvojili turnir ispred drugoplasiranih Gauna te trećeplasiranih Jezera.
U kategoriji dječaka 2003. godišta u finalu smo gledali pravi mali građanski rat vršnjaka iz Biograda. U ravnomjernom susretu Primorac je vodio praktički cijeli susret 1-0, te tek na kraju slomio Gaune koji su u posljednjim trenutcima krenuli na sve ili ništa. Na kraju uz prvo mjesto Primorac je dao najboljeg igrača turnira Antonija Zubčića dok su Gauni odlikovani najboljim vratarom turnira u liku Josipa Kulaša. Trećeplasirana je bila ekipa Murtera dok su četveroplasirani bili Heroji Vodice. 

Kod veterana titulu prvaka odnijela je momčad Torova koja je nakon remija 4-4 u regularnom dijelu uz pomoć najboljeg vratara turnira Stipe Lukića bila bolja u ruletu penala od momčadi Centar zapad koja je iznjedrila najboljeg igrača Tonija Mitrovića.
U glavnom finalu večeri bez većih poteškoća momčad Kose Istok vratila je momčadi Centar jug za prošlogodišnji poraz u finalu te ponovno vratila veliki pehar u svoju vitrinu. Kosa Istok je na pogon najboljeg vratara turnira Ivana Vidakovića i trostrukog strijelca Šime Vidakovića a uz potporu ostatka momčadi, lakoćom nadigrala suparnika kod kojeg je jedinu zapaženiju rolu pokazao najbolji igrač turnira Stefan Lazarevski.

Ovogodišnji 8. po redu memorijalni turnir u čast Antonija imao je nekoliko zanimljivih podataka koji ovakvom turniru daju posebnu draž i naboj, pa nabrojimo neke:

- u revijalnom susretu između 4. gardijske brigade i momčadi Salto Masai u kojem su vojnici kapitulirali rezultatom 0-3, gledali smo okršaj Antonijevog oca Bore Jajčanina i njegovog zeta,

- Neven Mujo Mršić osvojio je dvostruko zlato, kao voditelj seniorske momčadi Kose Istok te kao voditelj-igrač seniorske momčadi Torova,

- obiteljska kuća Josipa Jose Nekića nakon turnira bogatija je za tri odličja s obzirom da je sa veteranskom momčadi Torova osvojio prvo mjesto, dok su ga pratili sinovi Davor sa seniorskim zlatom te Ivan sa srebrom u uzrastu pionira.

Dodjelu odličja najboljim pojedincima predvodili su Antonijev otac Bore Jajčanin te predsjednik Sportske zajednice Grada Biograda na Moru Zdenko Kvartuč koji je uvelike pripomogao realizaciji ovog turnira. Organizatori se zahvaljuju svima od sudionika i sponzora do gledatelja te se nadaju da se vidimo do godine u još većem broju jer anđeli kao Antonijo to svakako zaslužuju.