Na prvenstvu Hrvatske u višebojima u Zagrebu nastupili su atletičari atletskog kluba Alojzije Stepinac. Pod vodstvom trenera Mate Bulića i Slobodana Miolovića ostvarili su izvrsne rezultate - Luka Krševan Nižić u šestoboju je osvojio treće mjesto i time potvrdio da je jedan od naših najsvestranijih atletičara i velik potencijal za nastupe na međunarodnim natjecanjima, dok se Ema Plazina plasirala na visoko 5. mjesto u konkurenciji 40 limačica iz cijele Hrvatske. U istoj konkurenciji dobar nastup imala je i Kata Bobić.

- Prezadovoljan sam nastupom naših predstavnika, a još me više raduje plasman kadetske ekipe na finale ekipnog prvenstva Hrvatske koje se održava u Splitu već u srijedu. Prvi put u zadnjih 20 godina dogodilo se i to da je jedna atletska ekipa iz Zadra izborila nastup u završnici ekipnog prvenstva Hrvatske . Ovo je samo dokaz da radimo sustavno i kvalitetno sa svim dobnim uzrastima, rekao je predsjednik kluba Mladen Peša.

Na finalu će nastupiti sljedeći atletičari: Branimir Nakićen 100m i bacanje kugle, Stipe Radović 300m i 100m prepone, Karlo Brkić 800m i bacanje koplja, Leon Brkić 3000m, Luka Krševan Nižić skok udalj i skok uvis, Štafeta 4x100m Marin Viduka,Stipe Radović, Branimir Nakićen i Luka Krševan Nižić, dok su rezerve David Dragaš, Luka Jurjević, Antonijo Višić i Rafael Miolović. Treneri su Slobodan Miolović, Mate Bulić i Hrvoje Ivković a vođe puta predsjednik Mladen Peša i sportski direktor kluba Hrvoje Ivković.