Drugo poluvrijeme prve polufinalne utakmice doigravanja prvenstva Hrvatske u košarci između Zadra i Cibone obilježilo je buđenje domaće momčadi koja se vratila iz minusa od devet koševa te preokretom došla do trijumfa 83-72 i vodstva 1-0 u seriji na dvije pobjede. Zadrani su nošeni podrškom navijača, koji su se spustili tik do terena, podigli intenzitet u obrani, a do spuštanja Tornada ne bi došlo da sudac Sreten Radović nije zatražio da se isprazni dio teleskopa iza zapadnog koša.

Za vrijeme pisanja izvještaja nije se znalo što se uistinu dogodilo na poluvremenu i zbog čega je iskusni dubrovački arbitar zatražio pražnjenje tri reda uz tunel kojim suci i gostujući igrači odlaze u svlačionice. Ispostavilo se da je ponovno došlo do incidenta na Višnjiku, javlja Basketball.hr.

Za vrijeme poluvremena jedan se navijač spustio s glavne na teleskopsku tribinu i počeo vrijeđati glavnog suca utakmice Sretena Radovića, da bi ga, nakon što se euroligaški sudac okrenuo i - pljunuo! Svjedoci kažu da se posljedica vidjela i s desetak metara udaljenosti. Policija je odvela krivca, a hoće li za antagonista biti kakvih posljedica saznat će se u narednim danima.