Nije novost da je Hrvatska prekrasna zemlja čije ljepote privlače milijune gostiju iz cijelog svijeta. Oni koji ovog ljeta stignu na otok Ugljan, moći će svjedočiti i novoj atrakciji: doista prekrasnom novom igralištu lokalnog kluba NŠK Sveti Mihovil, piše Gol.hr.

Ovaj je klub smješten u mjestu Sutomišćica na istočnoj obali, a predstavlja dva otoka - Ugljan i Pašman. Sv. Mihovil bacio se na obnovu igrališta smještenog na sjajnoj lokaciji na samoj obali, tek nekoliko metara od mora. Teren je ne tako davno bio u vrlo lošem stanju - na njemu su čak rasli i krumpiri - a sada u novom ruhu izgleda odlično.

Otvaranje igrališta uveličat će vrlo ugledni gost - Sv. Mihovilu u goste stiže prvoligaš NK Osijek. Susret je na rasporedu 14. svibnja u 18 sati.

Usuđujemo se reći da dugo nismo vidjeli ljepši teren - ne bi nas čudilo da uskoro osvane i u stranim medijima na nekoj od lista najljepših svjetskih lokacija za nogometni teren. Iako hrvatska nogometna infrastruktura nije na posebno dobrom glasu, ne bi to bio prvi put da se hrvatski stadioni nalaze na takvim listama-- stadion Imotskog Gospin dolac već je standardni gost takvih izbora.