Danas od 17 sati nogometaši Zadra gostuju u Dubrovniku kod GOŠK-a. Taj susret 28. kola 3. HNL jug za obe je momčadi od iznimne važnosti, Zadranima u borbi za mjesto koje vodi u Drugu HNL, a Dubrovčanima u borbi za ostanak. Budući da će oboje težiti osvajanju sva tri boda, za očekivati je vrlo zanimljiv dvoboj.

- Očekuje nas teško gostovanje, protiv momčadi kojoj gori pod nogama i treba joj pobjeda za ostanak u ligi. No, nama treba još i više za ostvarenje našeg cilja i stoga idemo dole bez kalkulacija, na tri boda - kaže Ivan Tokić, stoper Zadra.

U prvom dijelu sezone GOŠK je na Stanovima osvojio bod (2:2) u utakmici u kojoj je dvaput vodio, a Zadar se spasio golom Ivana Šimurine u 89. minuti.

- Oni su sigurno bolja momčad nego što to pokazuje trenutačno stanje na tablici. Imaju nekoliko dobrih igrača i pokazali su se vrlo neugodnim protivnikom, a naročito kada igraju na svom Lapadu. No, mislim da će se sutra i nas mnogo toga pitati. Moramo pokazati naše pravo lice i ako odigramo najbolje što možemo, vjerujem da ćemo se kući vratiti s pobjedom.

Uoči posljednja tri prvenstvena kola, Zadar je na diobi trećeg i četvrtog mjesta s istim brojem bodova kao Split, s tim da su Splićani u prednosti zbog boljeg međusobnog omjera.

- Istina je da ne ovisimo sami o sebi što se tiče direktnog plasmana u Drugu ligu, ali sada nije vrijeme da razmišljamo o tome. Fokusirani smo samo na utakmicu u Dubrovniku i to je jedino što nas u ovom trenutku zanima. Ako tamo napravimo ono što moramo, onda možemo pogledati druge rezultate i okrenuti se sljedećoj utakmici - ističe Tokić.

Tijek susreta s igrališta Lapad pratite sutra od 17 sati uživo na twitter stranici NK Zadra!