Prošlog vikenda održan je Makarski adria judo kup na kojem je nastupilo 250 natjecatelja iz 18 klubova. U dvorani gradskog sportskog centra Makarska, natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica, mlađih kadeta i kadetkinja i kadeta i kadetkinja. Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 17 natjecatelja predvođenih trenerima Stipom Grgasom i Draganom Kneževićem. Mladi zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili 3 zlatne, 5 srebrnih i 3 brončane medalje.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina, Luce Rumora i Petar Grgić su osvojili zlatno odličje, Marta Parica, Marta Perin i Sara Pavlović su osvojile srebrna odličja dok su Duje Tudorović i Diara Vučenović osvojili brončana odličja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Augustina Mihatov i Anastazija Bratek su osvojile srebrna odličja a Cvita Ivetić brončano odličje. U kategoriji djevojčica do 14 godina Ena Knez je osvojila zlatno odličje te je proglašena najboljom natjecateljicom u ovom uzrastu.

Za judo klub Zadar još su nastupili Matej Vučić, Vito Predovan, Antonio Santini - Stajić, Petar Pavle Visković, Vito Šarić i Mare Kurić.