U Zadru, odnosno na kompleksu otvorenih sportskih terena u ŠC Višnjik, trenutno je na pripremama atletska reprezentacija Hrvatske.   

Prošlogodišnjim otvaranjem atletske staze i izgradnjom nove suvremene trim staze ŠC Višnjik je od strane Izvršnog odbora Hrvatskog atletskog saveza na čelu s predsjednikom Ivanom Veštićem proglašen centrom za pripreme atletske reprezentacije. 

- Uz nedavnu nagradu koju je ŠC Višnjik primio od strane Hrvatskog atletskog saveza za izniman doprinos u razvoju atletske infrastrukture, pripreme reprezentacije su još jedan dokaz o idealnim uvjetima koje Višnjik nudi, atletičarima za pripreme, a najmlađima priliku za upoznavanje sa svim atletskim disciplinama, poručuju iz centra.

U Zadru na pripremama od 2. do 8. travnja trenutno boravi 70 atletičarki i atletičara pod vodstvom izbornika u svim selekcijama. Od atletičara tu su uz sve ostale, skakač u dalj i trostruki državni prvak (prepone, troskok, dalj) Sanjin Šimić, Marino Bloudek europski juniorski prvak na 800 metara te trener hrvatske zlatne olimpijke Sare Kolak Andrej Hajnšek.