Zadovoljstvo nakon pobjede protiv Mege s novinarima su nakon utakmice na Višnjiku podijelili Ive Ivanov i trener Aramis Naglić.

- Znali smo što nas čeka, mlada momčad koja puno trči i dosta skače. Nismo utakmicu uspjeli nakon vodstva mirno privesti kraju, do zadnje minute nismo znali pobjednika, ali hvala Bogu uspjeli smo zadnju utakmicu pred našim navijačima u ABA ligi završiti pobjedom, rekao je Ivanov.

Trener Naglić bio je i malo kritičan prema nekim dijelovima igre, ali s obzirom na pobjedu nije htio kvariti raspoloženje.

- Čini mi se da smo već malo glavom izvan ABA lige, za moj pojam bili smo premekani, igrali utakmicu na previše poena, ali iščupali smo se odličnom serijom, kad je došla voda do grla počeli smo igrati kvalitetniju obranu i prelomili utakmicu. Mogli smo je ranije riješiti, imali smo brzopletosti u napadu, ali eto drago mi je da se pobjedom opraštamo od navijača u ABA ligi.

Na pitanje o mekoj Kraljevićevoj igri pri promašenim zicerima kaže kako se popularni Fićo diže i mentalno i fizički te mu treba dati podršku, iako bi bilo lakše da je neke promašene šuteve zakucao. Pohvalio je Bašićevu partiju, koji je bio MVP utakmice.

- Drago mi je zbog Lovre, od njega očekujem kontinuitet, imat će maksimalnu podršku, kao i Božić od kojeg očekujemo da vrati ritam s početka sezone. Kako sezona ide kraju, trebat će nam svi na najvećoj mogućoj razini.