Upaljena baklja u taboru Tornada izazvala je prekid utakmice Škrljevo - Zadar 55 sekundi prije kraja, piše Novi list.

Senzori su zbog dima automatski isključili električnu energiju u dvorani, ugasili su se reflektori, semafor... Nastao je potpuni mrak na parketu. Nakon deset minuta stanke susret je nastavljen, ali 44 sekunde prije kraja opet je u dvorani nastao mrak. Ovoga puta prekid je bio kraći, a susret zaključen uz sumaglicu pod svodom dvorane.

Aramis Naglić, koji je sa Škrljevom ostvario prvoligašku promociju, prošao je sa »Zadrom« neokrznut kroz Mavrince i nastavlja utrku s Cedevitom za poziciju broj jedan.

- Utakmica nam je bila vrlo važna, jedan oblik vraćanja u ritam poslije završnice Kupa Krešimira Ćosića i stanke te hvatanja što više pozicije za doigravanje. Drugo, bili smo izuzetno motivirani jer se provlačilo da ćemo se namučiti za bodove - kaže Aramis Naglić, svjestan razlike u kvaliteti, ali i u budžetu dviju momčadi.

- Jednostavno, postoji razlika u intenzitetu igre, ritmu. Priznao je i sam Siniša Štemberger da smo ih razbili jednom fizičkom i dobrom košarkom - dodao je Naglić nakon utakmice.