U zadarskom Pevecu uvijek je živo, ali danas je bilo posebno prometno jer su na ulaznom dijelu kupce dočekivali hrvatski boksači, članovi tima Croatian Knights, te im dijelili besplatne majice na koje su se potpisivali, jednako kao i direktor kluba, najveći hrvatski boksač zadnjih desetljeća Željko Mavrović. Prva zvijezda ipak je bio Toni Filipi, 22-godišnji Dugootočanin kojem su mnogi poželjeli uspjeh u večerašnjem meču koji od 21 sat počinje na Višnjiku.

Sponzor Hrvatskog boksačkog saveza i Hrvatskih vitezova je Pevec, koji je osim podrške večerašnjem meču pružio podršku i zadarskoj udruzi Svjetlo, doniravši joj iznos od 20.000 kuna.

- Mi smo uvijek bili uz vitezove, jednako devedesetih kao danas. Kao tvrtka društveno smo odgovorni i pomažemo sportu i različitim udrugama koliko god možemo. Lijepo je da se u ovakvim prilikama i podružimo, da nam svima događanje ostane u lijepoj uspomeni, rekao je jutros u zadarskoj poslovnici Peveca predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević.

Unatoč blizini meča, Toni Filipi jutros je odisao smirenošću i vjerom da može ponoviti još jedan dobar meč i hrvatskom klubu donijeti pobjedu.
- Ovo je najveće amatersko natjecanje, koje je zasigurno iskorak u mojoj karijeri. Radim sa stručnim trenerima, družim se s boksačima, a i dobivam priliku za nastup na velikoj sceni, što će mi zasigurno otvoriti neka nova vrata u budućnosti, rekao je jutros Filipi.

Već sada najavljuje nastup u ligi i sljedeće godine, s jednim posljednjim ciljem - najbolji boksač izborit će pravo nastupa na OLimpijskim igrama u Tokiju, što bi zasigurno bio vrhunac dosadašnje karijere. Na tom putu prva prepreka je Kristiyan Dimitrov, a brojni Zadrani i Dugotočani sigurno će mu pomoći da ju što lakše preskoči.