Nakon uvjerljive pobjede protiv Primorca iz Stobreča 4:0 na otvaranju drugog dijela sezone 3. HNL Jug, Vjeran Simunić imao je razloga za zadovoljstvo.

- Nije lako igrati kada si pod imperativom pobjede, a mi smo u ovoj utakmici morali "ili pobijediti ili umrijeti". No, tako je to u sportu i za to smo se pripremali mjesec i pol dana, svjesni zaostatka kojega moramo loviti. Zadovoljan sam s osvojena tri boda, ali najvažnije mi je da smo dobro izgledali na terenu i da smo bili rastrčani. Neke golove smo možda postigli uz određenu dozu sreće, ali upravo je to ono što sam rekao u najavi, da moramo našom hrabrošću isprovocirati sreću - kazao je trener Zadra i dodao.

- Drago mi je i da je igralo devet igrača koji su završili jesenski dio, kada igra i rezultat nisu bili onakvi kakve se očekivalo. To znači da smo promijenili krvnu sliku i kod tih igrača i da oni mogu dati više. Naravno, vrlo sam zadovoljan i reakcijom dvojice novih igrača koji su počeli utakmicu Čubrila i Petkovića, a potonjeg sam u nastavku zamijenio samo iz taktičkih razloga, da bi zatvorio neke situacije u veznoj liniji.

Branko Čubrilo otvorio je i zatvorio utakmicu, golovima u 5. i 71. minuti.

- Što se Čubrila tiče, on je pravi lider na terenu i daje velik doprinos bez obzira na to hoće li postići gol ili neće. I njega i ostale momke koji su došli u ovom prijelaznom roku, svi su dobro prihvatili i to je najvažnije, da gradimo igru, zajedništvo i atmosferu koja će biti temelj za dobre rezultate.