Danas, 19. veljače 2018g. u Hrvatskom boksačkom savezu potpisan je ugovor o još jednoj zajedničkoj suradnji pri organizaciji nastupa Hrvatskih vitezova u Lijepoj našoj.
Direktor Pula Sport d.o.o., iz Pule g. Ivan Glušac i predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak, potpisali su danas ugovor o partnerskoj suradnji na organizaciji meča Hrvatskih vitezova koji će se održati u Puli, 13. travnja protiv ItaliaThundersa.

„Siguran sam kako će potpisivanje ove suradnje donijeti svoj plod u vidu uspješno organiziranog kola Svjetske boksačke lige koje je od velikog kako sportskoj tako i turističkog značaja za grad Pulu. Pula je grad koji je dao velikane našeg i svjetskog boksa, te je ideja o organizaciji kola u Puli bila prirodna i spontana i sretni smo što je došlo do zaključenja dogovora." - rekao je predsjednik Bošnjak.

Podsjetimo, jedna od glavnih uzdanica kluba je Toni FIlipi, koji je u prvom kolu u Italiji, u porazu 2:3, svladao dvostrukog osvajača olimpijskog srebra Clementea Russoa.

Domaći mečevi održat će se prema slijedećem rasporedu:

Zadar, 2.3.2018g. gosti France Fighting Roosters
Zagreb, 6.4.2018g. gosti British Lionhearts
Pula, 16.4.2018g. gosti Italia Thunder.