Grobna tišina vladala je u press salonu nakon utakmice Zadar - Cibona. Prvi su se pojavili gosti, Ante Nazor i Karlo Uljarević.

- Nervoza j bila na njihovoj strani, mi smo igrali kao inače, kontrolirali utakmicu. Volim igrati u ovakvoj atmosferi, s pritiskom, otvorio je Uljarević.

- Jesi li ljubomoran na ovakve navijače, pitali su ga novinari.

- A nisam ljubomoran, pokušavao je korektno odgovoriti mladi momak. - Volio bih da je i nama dvorana puna. Dat ćemo sutra sve od sebe.

Ante Nazor također je uživao u dekoru. Kako i ne bi kad su na kraju pobijedili.

- Imali smo loše točke, ali smo to istrpjeli i izdržali utakmicu do samog kraja. Žorić? On je MVP ABA lige, ne treba trošiti riječi, ali tu su i Tomas koji je bio vrhunski u obrani, mladi Uljarević... Igrali smo kao tim, baš zbog toga ovo je bila najbolja partija ove sezone.

Došli su nakon njih kapetan Zadra Šime Špralja i trener Aramis Naglić.

- Moramo čestitati Ciboni, bili su u svemu bolji od nas, mi nismo bili pravi, šteta zbog atmosfere u gradu. Dobar dio sezone odigrali smo iznad mogućnosti, u zadnje vrijeme padamo. Idemo i dalje, ostajemo ista ekipa, nastavljamo još jači, moramo oprati ovaj dojam već u prvoj sljedećoj utakmici, rekao je Špralja.

Ni Nagliću nije bilo do ćaskanja.

- Nisam u nekom raspoloženju, pogođen sam. Možda nas je naša okolina već malo preuforično proglasila pobjednikom Kupa. Ja sam govorio da Cibona ima kvalitetu, došli su spasiti sezonu, uz našu nervozu nismo mogli pobijediti.

- Cibona se povukla u reket čuvajući Žorića, otvorili su nam puno šuteva koje nismo pogodili. Imali smo plan napasti unutra, ali nije bilo prostora. Večeras je to bila Cibona koja je igrala sukladno svom rejtingu. Domaći teren nam je bio opterećenje, noge su nam bile teške, iščupali smo se odličnom agresijom ali tako ne možemo igrati 40 minuta, zaključio je Naglić.