Dirljivom objavom Joshua Bostic oprostio se od zadarskih navijača.

"Navijačima i gradu Zadru!

Wow! Koje čudesno razdoblje smo imali. Kad sam dolazio u Zadar pričao sam s mnogim navijačima i oni su mi rekli da se nadaju ponovnim uzbuđenjima u košarci. Rekli su mi sve priče o velikoj povijesti kluba. Od prvog dana kada sam došao vidio sam slike i znakove čudesne potpore grada svom košarkaškom klubu. Znao sam odmah da ću dati sve od sebe da vratim tu strast i žar u grad!

Mnogim ljudima s kojima sam pričao rekao sam da jedino mogu obećati da ću se boriti svake večeri kako bih im vratio uzbuđenje, da nas opet podrže. Ono što nisam znao je da ću u sljedećih nekoliko mjeseci vidjeti grad koji gori u želji da podrži svoj klub kakav nikada nisam doživio.
Navijači Zadra pokazali su mi stranu košarke o kojoj sam maštao kao dječak. Igranje pred vama doslovno je bilo najbolje iskustvo navijačke podrške koju sam imao u karijeri. I zato, hvala vam! Neću to nikada zaboraviti i grad Zadar će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu!

Nažalost, profesionalni sport uvijek ima dvije strane, sport i posao. Znam da svi neće razumjeti, neki će me voljeti, neki mrziti. I to je ok, prihvaćam sve. Donio sam odluku koja je najbolja za moju obitelj i moja će obitelj uvijek biti na prvom mjestu.

Ali pročitao sam nešto što je jedan navijač rekao o mojoj situaciji i vrlo je istinito... "Ljudi dolaze i odlaze, ali Zadar živi vječno." Da, napuštam Zadar, ali vatra i strast ovog grada će živjeti dalje!

Zahvaljujem vam još jednom što ste bili najbolji navijači koje sam imao.

Bog vas blagoslovio,"

Josh "3" Bostic #12