PK Medveščak je 13. i 14. siječnja na bazenu Jelkovec u Sesvetama organizirao 7. plivačko natjecanje "MEDO", na kojem je u jakoj konkurenciji od 302 natjecatelja iz 20 klubova dobre pokazatelje prije regionalnog i kadetskog PH pokazala i ekipa „Zadra".
Osim puno osobnih rekorda, osvojena su četiri odličja: kadetkinja Anja Vulin isplivala je brončano odličje u disciplini 200 m leđno (2.32,76) a drugo brončano
odličje za ženski dio ekipe isplivala je Ivana Radović u disciplini 100 m prsno (1.24,69). Za muški dio ekipe jedini nositelj odličja je Roko Šango, koji je došao do dvije medalje, srebrnog odličja u disciplini na 100 m leđno (1.05,49) i brončanog u disciplini na 200 m leđno (2.20,06).

Dobri rezultati nisu uvijek rezultirali i odličjima u jakoj konkurenciji najboljih kadeta i mlađih kadeta Hrvatske, ali je zahvaljujući dobrom nastupu troje naših natjecatelja
upisano na listu najuspješnijih plivača ovog natjecanja (po zbroju bodova iz četiri discipline). Dobri rezultati nisu izostali ni zbog odrađenih zimskih priprema početkom siječnja kada je PK Zadar sedam dana boravio u Vukovaru trenirajući na novootvorenom 50-metarskom bazenu.

Mia Klasić četvrta je na ovoj listi s osvojenih 1.921 boda u četiri discipline, Anja Vulin nalazi se na 7. mjestu ove liste s osvojenih 1.861 bodom a Roko Šango na 9. je mjestu na listi plivača sa osvojenih 1.718 bodova.

Za PK Zadar su plivali: Mia Klasić, Anja Vulin, Ivana Radović, Lucija Burčul, Dina Volarević, Lucija Klasić,Toni Perović, Roko Šango, Ivan Šango, Ivan Klanac, Sandro
Kotlar, Jakov Čerina, Mihovil Kozulić, Rafael Utković, Niko Škarpona, Luka Barešić, Erik Perović i Adrian Šaponja.

Većina plivača popravila je svoje osobne rezultate što govori i činjenica da su 25 puta ulazili u najboljih 10, a to je ujedno i garancija za dobro plivanje na predstojećem regionalnom natjecanju za kadete i mlađe kadete na Korčuli za dva tjedna.
Ekipu su pratili treneri Željko Olujić, bacc.cin i Ivan Karavida, prof.