Ovaj sportski vikend na Višnjiku bit će u potpunosti u znaku košarke, a otvaraju ga već danas kadeti Zadra koji u prvom kolu novoosnovane jedinstvene kadetske lige dočekuju kadete KK Slavonski Brod 1946. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani 3 s početkom u 15:00 sati. 

Također danas u 18:00 sati na rasporedu je susret 12. kola HT Premijer košarkaške lige u kojem se susreću KK Jazine Arbanasi i KK Split, a utakmica će se odigrati u centralnoj dvorani. 

U subotu su na rasporedu dvije utakmice, u 11:30 u dvorani broj 3 u sklopu natjecanja županijske lige za mlađe kadete sastaju se KK Zadar i KK Jazine. U istoj dvorani, ali s početkom u 18:00 sati zakazan je susret 12. kola prve ženske košarkaške lige između Zadra i ŽKK Pula Črnja Tours. 

U nedjelju će se odigrati jedna košarkaška utakmica i to u sklopu natjecanja međužupanijske lige za kadetkinje, a snage će odmjeriti kadetkinje Zadra i Vodica. Susret počinje u 14:00 sati u pomoćnoj dvorani broj 3. 

Ponedjeljak je rezerviran za ABA ligu, a u 16. kolu Zadru u goste dolazi momčad FMP. Susret počinje u 21:00 sat, a ulaznice se po cijenama od 30 kuna za tribine i 40 kuna za ring i obiteljski VIP mogu kupiti na blagajni ŠC Višnjik na dan utakmice od 10:00 sati pa do početka treće četvrtine.