Unatoč lošijoj bodovnoj žetvi u polusezoni, NK Zadar ne odustaje od ambicije povratka u društvo najboljih klubova. Ove sezone najveći su pomaci napravljeni u medijskoj prezentaciji kluba, a nakon Facebooka, Twittera, Instagrama i YouTube kanala, od danas je aktivna i službena web stranica.

- O važnosti postojanja internet stranica, kao službenog klupskog glasila u današnje vrijeme, suvišno je trošiti riječi. Nažalost, prošla vremena bila su takva da je taj segment, kao i mnogi drugi, bio u potpunosti zanemaren pa ćemo se stoga sada maksimalno potruditi da vam na ovom mjestu ponudimo što više zanimljivog i aktualnog sadržaja, najavljuje voditelj odnosa s javnošću Nogometnog kluba Zadar Roman Morović.

Ono što klub 2018. godini očekuje, ističe Morović, je mnogo posla oko funkcioniranja i rada unutar kluba te povratka njegova društvenog statusa, koji je bio doveden na margine.

- Da ne postoji optimizam i vjera u uspjeh, sigurno ne bismo ni bili tu i nastojali iz dana u dan biti što bolji, nuditi vam nove sadržaje te dokazati da NK Zadar ima perspektivu da postane Klub na koji ćemo svi zajedno biti ponosni, poručuje Morović.