Junak utakmice Joshua Bostic bio je vidljivo razgaljen već na klupi dok je primao čestitke, nekoliko minuta prije kraja utakmice. Dobro raspoloženje prenio je i na konferenciju za novinare.

- Jesam li prije postizao 38 poena u utakmici? Mislio sam da je 40, ha-ha. Da, na PlayStationu 4 s LeBron Jamesom sam često bio tu negdje. Možete pogledati moju karijeru, nikada nisam bio fokusiran na postizanje pogodaka nego na pobjedu svoje momčadi. Ovo je bila dobra utakmica cijelog tima, večeras sam iskočio ja, drugi put će netko drugi, važno je da pobjeđujemo, rekao je Bostic.

Kako se osjećate u Zadru?

- Bez razmišljanja mogu reći da Zadar ima bolje navijače od svih drugih klubova u kojima sam igrao. Ovaj grad i ovi navijači su posebni doživljaj koji nikada neću zaboraviti, rekao je.
Trener Aramis Naglić bio je zadovoljan svime osim skakačkim učinkom, koji je bio lošiji nego gostujući. Ipak, ne može sve biti savršeno i utakmica je u globalu bila vrlo dobra.

- Spominjao sam kako MZT ima napadački talent i u trenucima kada nismo bili pravi, dobro stiskali i držali visok ritam igrali smo egal. Recept je bio da trčimo i držimo visoki intenzitet, što nam je otvaralo prava rješenja u napadu.

U novu godinu, kaže, ulaze kao da se u ovoj nije ni igralo. Pobjeda po pobjeda i Zadar će doći do cilja čije se granice, nakon osiguravanja ostanka, ponovno crtaju. U klubu još nitko neće niti promrmljati kako je to sada - Final four.