Futsal Čarolija se bliži kraju, a danas od 18,30 polufinale turnira u Mocirama igraju Varoš, Kontrol biro, Ugljan i KK Jazine.

OSMINA FINALA

KONTROL BIRO - BILI BRIG 3:0

Prvu utakmicu osmine finala ovogodišnje Futsal Čarolije odigrali su Kontrol Biro i Bili Brig. Uvjerljiv je u tom susretu bio Kontrol Biro te su rezultatom 3-0 ušli u četvrtfinale.

DASIADDO - UGLJAN 0:2

Dasiaddo se nije u drugoj utakmici osmine finala uspio suprotstaviti Ugljanu koji je rutinskom pobjedom 2-0 prošao dalje.

KK JAZINE - VRSI 1:0

Samo jedan pogodak je pao na utakmici KK Jazina i Vrsi. Taj jedan pogodak zabile su KK Jazine te tako trasirale put u daljnje natjecanje.

MNK Idassa Nadin

IDASSA NADIN - PUNTAMIKA 2:1

Susret Idasse Nadin i Puntamike pružio nam je još jednu odličnu utakmicu. Na kraju je Idassa Nadin slavila rezultatom 2-1 i prošla u četvrtfinale.

MALI CAFFE - PLOVANIJA 2:4

Mali Cafe je branio boje cijele 3. ŽMNL no ipak je prvoligaška Plovanija bila velik zalogaj. Slavila je Plovanija 4-2 te se tako pridružila probranom društvu u četvrtfinalu.

PLOČA - TIN 1:1 (2:4 pen.)

Na papiru najzvučnija utakmica osmine finala je bila susret Ploče i Tina. Kako je bilo na papiru tako je bilo i na terenu. Susret je u regularnom dijelu završio neriješenim rezultatom 1-1. U ruletu šesteraca sretniji i spretniji je bio Tin te konačnim rezultatom 2-4 idu dalje.

ČETVRTFINALE

TIN - VAROŠ 0:2

Finale prije finala odigrali su Tin i Varoš. U ovom četvrtfinalnom derbiju slavila je Varoš 2-0 te tako postala prvi polufinalist Futsal Čarolije 2017.

YOUNG BOYS - KONTROL BIRO 0:3

Kontrol Biro kao drugoligaška momčad svladala je Young Boyse uvjerljivim rezultatom 3-0 i priredila mini iznenađenje plasiravši se u polufinale.

UGLJAN - PLOVANIJA 3:0

Uvjerljiv je bio Ugljan protiv Plovanije te je rezultatom 3-0 ušao u drugi par polufinala ovogodišnje Futsal Čarolije.

IDASSA N. - KK JAZINE 1:2

Posljednjeg polufinalista dala je utakmica Idassa Nadin i KK Jazine. U uzbudljivoj utakmici slavile su KK Jazine rezultatom 1-2.