Krenula je još jedna Futsal Čarolija, treća po redu. Još na izvlačenju se znalo da će biti pravi futsal spektakl s obzirom da ima prijavljenih 100 ekipa. Čast da otvore ovogodišnji turnir pripalo je Vošti i Smiljevcu, a pobjedu je nakon izvođenja šesteraca pripala Smiljevcu.

Privlaka je lakše od očekivanog svladala Sikovo na pogon svoje prve violine Roka Jurca. Mornar iz Novalje je dugo lomio ekipu Paket Jaje, da bi je slomio u drugom dijelu i slavio s 4:1.

Odličnu utakmicu smo gledali između Kocke Leda i KK Jazine. Iako su "zaleđeni" vodili 1:0, košarkaši su u zadnjoj minuti uspjeli preokrenuti i slaviti. Krneza se u utakmici s Vranom držala samo prvo poluvrijeme, te nisu mogli više nego stisnuti ruku protivniku.

Prvo iznenađenje turnira je pobjeda Ruplja nad drugom ekipom Gauna. Rupalj je uvalio tri komada u mrežu Gauna i zasluženo nastavlja s natjecanjem.

Najbolju utakmicu dana gledali smo između Sv. Ante iz Visočana i Zatona kojeg je došlo podržati poveći broj navijača. Zaton je diktirao utakmicom vodio 1:0, a onda sve prosuo u drugom dijelu, tako da Drago i njegova kompanija provukla kroz ušicu igle..

Val de Ghisi također je svoje natjecanje završio u prvom (pret)kolu. U.N.P iako još ne znamo pravo značenje te riječi je s 4 komada poslao VDG na prije vremene pripreme za proljeće. Crvene Kuće su se lako obračunale sa Slivnicom, braća Prtenjača i Atelj su Crvenim Kućama donijeli nastavak natjecanja.

Vagabundo predvođen Blatnjakom i Gospićem je svladao Mladost 5:2, a hattrick je ubilježio mladi Kristijan Jurić.

Počela i dječja Futsal Čarolija na kojem nastupaju zadarski vrtići.U konkurenciji cura prolaz je izborila momčad Ciciban 1, a u konkurenciji dječaka ekipa Vruljice se prošetala skupinom. Uz Ciciban 1 i Vruljica u toj skupini su još igrali Ciciban 2 i Bili Brig.