ZADAR - Komunalni redari skinuli su sve lancune koji su tijekom vikenda bili postavljeni na ogradama uz prometnice, benzinsku stanicu, rotore - jer nemaju odobrenje nadležnih službi za postavljanje prema zakonu o reklamiranju. 

Lancuni su najnoviji način oglašavanja udruge Tornado koja to posljednjih godina radi transparentima, ali i papirima obljepljenim po povijesnoj jezgri zašto također nemaju dozvolu. 

U pozivima s lancuna ispisane su različite poruke: od onih Bog je stvorio košarku, Kako je dobro vidjeti te opet pa do dramatičnih Sad ili nikad te Gazi Zadre Šibenku. Na žalost, povijest odnosa navijačkih skupina između dva susjedna grada nije nimalo sportska da te poruke ne bi budile kod običnih građana malu nelagodu.

Za stvaranje „bolesnog ludila" na tribinama kako je to napisano na facebook profilu navijača KK Zadar večeras se organiziraju korteo pa će pješke do Višnjika gdje se igra utakmica KK Zadra s GKK Šibenik.   

Tamo će biti pod nadzorom policije kako bi sve prošlo bez izgreda, najavio je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan pojačane mjere. Bit će dovoljan broj policajaca u osiguranju utakmice koja će snimati, najavili su iz PU zadarske.