Ovaj bogat i raznolik sportski vikend na Višnjiku otvaraju košarkaši Zadra koji u Dvorani Krešimira Ćosića igraju utakmicu  ABA lige s prvoplasiranom momčad Budućnost VOLI. Utakmica počinje u 18 sati, a ulaznice možete kupiti na blagajni ŠC Višnjik od 10:00 sati pa do poluvremena utakmice po cijeni od 30 kuna za tribine i 40 kuna za ring i obiteljski VIP.

U subotu će se odigrati prvo kolo IMBL lige za dječake u kojoj ove sezone nastupa osam klubova iz Hrvatske, Crne Gore i BiH a to su ŠK Zadar, KK Dubrovnik, KK Budućnost, KK Rudeš, KK Trebinje, KK Široki, KK Rijeka i KK Koš. Svi susreti prvog kola igrat će se u pomoćnim dvoranama 3 i 4, a utakmice se igraju u sljedećim terminima: 9, 10:15, 11:30, 13:45, 15 i 16:15 sati.
Na bazenu Zatvorenog plivališta u subotu ujutro se u organizaciji PK Zadar održava županijsko natjecanje u plivanju koje počinje u 8 sati.

U subotu su još na rasporedu dvije odbojkaške i jedna košarkaška utakmica. U 15 sati igra se susret 11. kola odbojkaške lige za seniore u kojem OK Zadar dočekuje OK Šibenik 91. Utakmica će se odigrati u pomoćnoj dvorani 1. Ovog vikenda i odbojkašice Zadra igraju svoju utakmicu također 11. kola prva lige u kojoj im u goste dolazi ŽOK Rockwool. Početak je zakazan za 19 sati u pomoćnoj dvorani 4.

U 19 sati, ali u dvorani broj 3 odigrati će se utakmica 11. kola prve ženske košarkaške lige između ŽKK Zadar i ŽKK Podravac Gigant.
U nedjelju se održavaju dva turnira, u badmintonu i odbojci. U organizaciji BK Iader održat će se Otvoreno prvenstvo Dalmacije u badmintonu, a natjecanje počinje u 8 sati paralelno u dvoranama 1 i 2.