Košarkaši Zadra u 11. kolu ABA lige ugostit će ljubljansku Petrol Olimpiju. Utakmica se igra u Krešinom domu večeras od 20 sati.

- Olimpija je zaista zahtjevan suparnik, imaju tri pobjede u nizu i igraju dosta dobru košarku. Glavne su prijetnje njihova dva stranca, Jordan Morgan i Devin Oliver, aktivni i atletski igrači na visokim pozicijama, te iskusni Domen Lorbek. Ipak, posebno bih tu istaknuo i Gregora Hrovata, svestranog i vrijednog igrača, koji na neki način povezuje redove Ljubljančana - poručuje trener Zadra Aramis Naglić.

Zadar je u posljednjih devet utakmica ostvario čak osam pobjeda i navijači priželjkuju nastavak pozitivnog niza.

- U dobroj smo seriji i spremni smo ostaviti srce na parketu. Vjerujem da ćemo, uz veliku podršku naših navijača i Tornada upisati petu pobjedu u ABA ligi - dodaje Naglić.

Na ljestvici ABA lige Olimpija je trenutno šesta s učinkom od pet pobjeda i isto toliko poraza, a Zadar bi se eventualnom pobjedom izjednačio s Ljubljančanima.

- Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica. Oni su jedna kvalitetna i moćna ekipa. Mi smo u dobroj formi, maksimalno smo motivirani i pozivam navijače da nas podrže. Nadam se da ćemo ih razveseliti novom pobjedom - kaže jedna od glavnih uzdanica Zadra Luka Božić.

Na utakmici s Olimpijom opet će se koristiti brojači ulaznica, pa se mole navijači da na vrijeme dođu u Dvoranu Krešimira Ćosića.