U organizaciji Udruge za mali nogomet zadarske županije kreće još jedan humanitarni božični turnir pod nazivom "FUTSAL ČAROLIJA". Ovo je treća po redu Futsal Čarolija, a na njoj nastupaju sve momčadi koje su pod Udrugom za mali nogomet Zadarske županije.

Sva novčana sredstva prikupljena na ovogodišnjem turniru donirat će se Osnovnoj školi Voštarnica, jedinoj posebno odgojno-obrazovnoj ustanovi u Zadarskoj županiji u kojoj se provodi osnovno školovanje učenika s većim teškoćama u razvoju

Osim klubova udruge, na turnir se mogu prijaviti i ostale ekipe uz kotizaciju koja iznosi 300 kuna.

Turnir počinje 18. prosinca, a ekipe koje nisu pod Udrugom za mali nogomet mogu se prijaviti do 10. prosinca.

Izvlačenje parova održat će se 13. prosinca na trgu Pet Bunara u sklopu zadarskog božićnog Adventa.

Uz seniorski dio natjecanja održava se i ženski dio turnira koji će se igrati paralelno s seniorskim turnirom.

U jutarnjem terminu održat će se i turnir zadarskih vrtića.

SENIORI: 

Seniorski dio turnira igra se u sustavu 4+1 po futsal pravilima.
Igra se 2×10 minuta, dok će se finalna utakmica igrati 2×20 minuta.
Natjecanje će voditi povjerenik za natjecanje Toni Kruneš, dok će suditi suci iz Udruge delegirani od strane povjerenika za suce Alda Rogića.

ŽENE: 

Ženski dio turnira igrat će se kao i seniorski dio, po futsal pravilima i u sustavu 4+1. Utakmice će također trajati 2×10 minuta, dok će se finale igrati 2×20 minuta. Natjecanje će također voditi povjerenici iz Udruge za mali nogomet.

DJEČJI TURNIR: 

Dječiji turnir sastavljen je od natjecanja zadarskih vrtića, a podjeljen je na muški i ženski dio turnira te će se igrati u jutarnjem terminu. Utakmice djece igrat će se 2×5 minuta.

ALL STAR UTAKMICA: 

Kao i u prva dva turnira organizatori su gledatelje odlučiti počasiti All Star utakmicom zadarskog futsala. Sva krema zadarskog futsala zajedno na parketu kultnih Mocira. Ekipe će biti podjeljene prema godinama, za jednu će nastupiti igrači s manje od 30 godina, a s druge strane igrači s 30+ godina.

DODJELA PRIZNANJA NAJBOLJIMA U SEZONI 2016/2017: 

Prije finalne utakmice na parketu Mocira dodjeljivat će se nagrade za najbolje pojedince prošle sezone. Biran će biti najkorisniji igrač lige, najbolji vratar, najbolji mladi igrač, najbolji sudac, najbolji voditelj i najbolji obrambeni igrač.

UTAKMICA ZADARSKIH ZVIJEZDA: 

Kažu da šlag dolazi na kraju, tako i ove godine organizatori organiziraju utakmicu zadarskih zvijezda. Prošle godine zadarske gledatelje svojim majstorijama počastili su Danijel Subašić, braća Santini, Dominik Livaković i mnogi drugi. Tribine su bile pune, te se i ove godine nadamo istom scenariju.