Trgovački lanac Sonik je prvi veliki sponzor Futsal Zadra!

- Ovaj sponzorski ugovor logičan je spoj najmasovnijeg sporta i najvećeg lanca trgovina u Zadarskoj županiji. Sretni što možemo podržati ovu dobru i pozitivnu sportsku priču te stati uz Futsal Zadar u nastojanju da ovaj popularan sport podigne na višu razinu. Ovo sponzorstvo mali je djelić onog što Sonik ulaže u lokalnu zajednicu. Već dugi niz godina Sonik je prijatelj zadarskog sporta, a podržava i brojne projekte, manifestacije, udruge i institucije diljem Zadarske županije, poručio je Marin Bakotić, voditelj marketinga Sonik d.o.o.. 

Sponzorski ugovor šlag je na torti rada i napora kojeg Futsal Zadar ulaže za veću kvalitetu natjecanja i doživljaja futsala u gradu i okolici. Prije svega, već ste mogli primijetiti novu web stranicu Futsal Zadra, koja će na moderniji način prikazivati sve vijesti iz futsal liga. Na stranici će se objavljivati razgovori, sažeci utakmica, a sadržavat će i mnoštvo fotografija te video sadržaja. Novi web rezultat je i suradnje s futsal portalom HRFUTSAL.com koji će i na nacionalnoj razini pratiti događanja iz Zadra.

- Tvrtka Sonik prepoznala je u nama društveno odgovornog subjekta koji okuplja veliki broj igrača i ponudila nam da bude dio ovog zaista značajnog projekta, ali i tradicije. Ne krijemo zadovoljstvo, Futsal Zadar kroz ovu suradnju ima priliku prezentirati i unaprijediti svoje projekte vezane uz futsal kao sport. Vjerujemo kako ćete uživati u novim sadržajima, vidimo se na utakmicama!, poručio je Marko Šimurina, predsjednik Futsal Zadar.