Izuzetno mi je drago nastupiti u ovoj dvorani, jer je ona hram košarke i u bivšoj državi i u Hrvatskoj. Kad uđeš i pogledaš sliku mog prijatelja i trenera Kreše Ćosića ne možeš a da te na uhvati nostalgija. Otkrit ću vam i jednu tajnu - igrao sam ovdje s Olimpijom i Splitom,večeras sam prvi put u karijeri pobijedio!, istaknuo je trener Cibone Slobodan Subotić, obraćajući se novinarima nakon pobjede protiv Jazina-Arbanasa, izborene teže od očekivanja.

- Mi smo ostvarili svoj cilj - pobijedili smo i odmorili Žorića, Tomasa i Rozića, što nam je izuzetno bitno u ovom strašnom ritmu. Odigrali smo prve dvije četvrtine u dobrom ritmu, kasnije su se Jazine trgnule, ali smo mi bili mirniji u završnici, zaključio je Subotić.

Trener domaćih Neven Plantak bio je također zadovoljan, s obzirom da je momčad kasno okupljena i kasno krenula s treninzima, a s 20 razlike na poluvremenu nazirala se i katastrofa. No, drugo poluvrijeme sve je okrenulo.

- Morate znati da većina ovih momaka nikada nije igrala pred više od 200 ljudi (večeras ih je bilo oko 2.000, pr. a.), bilo je puno grča u prvim minutama utakmice. U drugom poluvremenu mi smo ABA ligaša limitirali na 23 poena pa su na kraju "sitnice" odlučivale, a ovog puta to su uz individualnu kvalitetu bili napadački skok i slobodna bacanja, rekao je Plantak.

- Rekao sam svojim igračima da već večeras zaborave ovu utakmicu, puno je važnija ona koja nas čeka u subotu protiv izravnog konkurenta za ostanak, Hermes Analitike.