Trener Zadra Aramis Naglić sinoć nije imao razloga za zadovoljstvo. Jedina pozitivna stvar u porazu od Cedevite bilo je saznanje o slabostima koje Zadar treba ispraviti u svojoj igri. Ono na čemu će prvo morati poraditi svakako je nedostatak agresivnosti, zbog kojeg su igrači Zadra već u prvim minutama ušli u Cedevitini mlin.

- Cedevita je imala izvrsnu šutersku večer, ali svejedno smo primili previše lakih poena u prvoj četvrtini. Nismo mogli bolje proći sa samo jednim napravljenim prekršajem. Nije nam se isplatilo ni to što smo Cherryju, koji inače ima oko 20 posto šut za tri, ostavili prostor za šut, koji je on ovog puta iskoristio. Htjeli smo zamaskirati neke naše obrambene slabosti, nismo uspjeli, rekao je Naglić, dotaknuvši se onog što je svima na Višnjiku bilo vidljivo:

- S ovakvim rosterom ne možemo puno bolje. Možemo podići borbenost, nadam se da ćemo se sljedeći put odužiti navijačima.

Već u petak u 18 sati Zadar će opet na istog protivnika, u okviru Premijer lige. Trener Cedevite Jurij Zdovc oprezan je unatoč ovoj pobjedi.

- Zadar će biti motiviran, a protiv Budućnosti su pokazali da mogu odigrati dobru utakmicu sa svakim. Moram igrače psihološki pripremiti i objasniti im da neće biti lako kao večeras, rekao je Zdovc na pressici nakon utakmice.