Na stranici KK Zadar danas je objavljen poziv na upis pretplate  za novu košarkašku sezonu od strane novog direktora Željka Žilaveca.

U ponedjeljak 25. rujna u prodaju će biti puštene godišnje pretplatničke ulaznice, pri čemu će sSvi pretplatnici KK Zadar na poklon dobiti klupski kalendar za 2018. godinu.
- Godišnje ulaznice će se prodavati od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati na blagajnama SC Višnjik. Prvih šest dana, zaključno sa subotom 30. rujna, stari će pretplatnici moći rezervirati svoja uobičajena mjesta. Poslije toga će i ta mjesta biti puštena u slobodnu prodaju - istaknuo je direktor KK Zadar Željko Žilavec.
Zadar će i ove sezone, uz ABA ligu, već od listopada igrati i Premijer ligu hrvatskog košarkaškog prvenstva. Cijene paketa ostat će nepromijenjene, a bit će omogućena otplata na rate.

- Godišnja ulaznica za gornje tribine koštat će 400 kuna, a za prsten, teleskop i press tribinu cijena je 500 kuna. Cijena dnevne ulaznice ostat će također ista kao i prošle sezone - za gornje tribine 30 kuna, a za donje 40 kuna. Podrška navijača jako nam je važna, pa u suradnji s klupskim partnerima i sponzorima pripremamo posebne pogodnosti za naše pretplatnike, najavio je Žilavec.

Prvu službenu domaću utakmicu u novoj sezoni Zadar će igrati u srijedu 0. listopada 2017. godine, kada će u Krešinom domu, u 2. kolu ABA lige, ugostiti Cedevitu.