U njemačkim medijima ovih dana pozornost zaokuplja potez reprezentativca Matsa Hummelsa, koji je potaknhuo pravu lavinu reakcija. Uoči susreta reprezentacije Njemačke za susrete protiv Češke i Norveške u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Hummels je na svom twitter profilu objavio snimku skoka s balkona u bazen, pri čemu se mogao i ozlijediti.

- Nismo policija da lovimo što naši igrači objavljuju na društvenim mrežama. Igrači znaju da su odgovorni za ono što rade i objavljuju na društvenim mrežama. Mats obično razmisli o vlastitim potezima, reagirao je menadžer reprezentacije Oliver Bierhoff.

Ono što u cijeloj priči nije spomenuto je lokacija na kojoj je Hummels skočio, a prema izgledu kuće, bazena i okolice, vidljio je da je riječ o Posedarju, u kojem je ovaj nogometaš sagradio nekoliko luksuznih vila. Jednu od njih ostavio je za sebe, dok je druge dao na prodaju. Za vrijeme godišnjeg odmora često dijeli fotografije s prijateljima snimljene u Posedarju, Ljupču i okolnim mjestima, a nije isključeno da je i ovaj video nastao nešto ranije, ali je tek sada pokrenuo lavinu.

 

 


View on YouTube