Ivan Jović vratio se u NK Zadar. Nakon dvije sezone provedene u HNK Hajduk, 20-godišnji desni bočni ponovno će odjenuti zadarski dres.

- Lijepo se vratiti u svoj klub i sviđa mi se ova nova priča koja se gradi u Zadru. Situacija je mnogo bolja nego što je bila kada sam otišao i nadam se da ćemo svi zajedno ići prema naprijed. Došao sam tu dati sve od sebe da pomognem klubu da se vrati u Drugu ligu i vjerujem da to možemo ostvariti.

Jović je već sedmi povratnik na Stanove u ovom prijelaznom roku.

- Dosta igrača se vratilo i svi se dobro poznajemo tako da nam to može biti dodatan forte ove sezone. Dobro smo trenirali u pripremnom razdoblju i s optimizmom čekamo početak natjecanja.

U nedjelju Zadar gostuje kod Primorca u Stobreču.

- U 3. HNL jug nema lakih gostovanja i svjesni smo da nas u Stobreču očekuje čvrsta utakmica. No, mislim da imamo kvalitetu više od ostalih i to moramo potvrditi na terenu. Naš cilj je prvo mjesto i tako se moramo postaviti od prve utakmice.

Što možete poručiti navijačima?

- Da ćemo u svakoj utakmici dati sve od sebe i ići na pobjedu. Nadam se da će ljudi to prepoznati i da ćemo ove sezone svi imati razloga za zadovoljstvo - kazao je Jović.