ZADAR- Sinoć je na Višnjiku trener KK Zadar, Aramis Naglić na prvom treningu okupio osmoricu mlađih igrača, koji će idućih dana biti u trenažnom procesu stručnog stožera. To znači da će se vidjeti, tko će od njih dobiti priliku i ugovor s KK Zadar, u kojem se za dva tjedna očekuje i dolazak dvojice igrača sa strane.
Službene pripreme prve momčadi Zadra počet će u srijedu 16. kolovoza (dva dana kasnije od predviđenog termina, zbog blagdana Velike Gospe). Tada će se momčadi pridružiti Jakov Vladović, Mislav Brzoja i Kristijan Krajina.
Kapetan KK Zadar, Lovre Bašić sinoć je bio na treningu s onima koji apliciraju za ekipu, a među kojim trener Naglić prvenstveno želi vidjeti Šimu Špralju. Ipak je to kadar KK Zadar, koji je prošlu sezonu bio u Šibeniku, a koji će se, kao iskusni centar, vjerojatno vratiti u matični klub.Trener KK Zadar procijenio je kako se izvukao iz ozlijede, a što znači „vratio se Šime"

Na prvom probnom treningu bio je 28-godišnji Karlovčanin Dino Cinac, budući zet Bože Miličevića, predsjednika udruge veterana KK Zadar. Svoje mjesto došli su tražiti  zadarski košarkaši Toni Jelenković, Luka Tomas, Danijel Pršo i Marko jurica. To su mlađi igrači, koji su po ocjeni Naglića, trebali doći spremniji. Sa svim informacijama koje u klubu dobiju od tih igrača na terenu, odlučit će se tko kako stoji, najavio je Naglić. On se nada da bi za dva tjedan trebao imati još dvojicu novih igrača, ali je kazao i kako bi se ti rokovi za slaganje rostera , od strane nadležnih trebali i poštovati. Naglić je dodao kako su dugovanja prema igračima ostavili traga.
Ipak, on se nada kako će se složiti solidan tim. - Želio bi imati korektnu, dobru i čvrstu ekipu, s dobrom kemijom, kazao je među ostalim trener KK Zadar Aramis Naglić.
Poslušajte razgovor koji je s njim vodio Ante Župan, koji je još uvijek u ulozi glasnogovornika KK Zadar.