Na Aktualnom satu Gradskog vijeća ponovno je jedna od najzastupljenijih tema bila zadarska košarka. 

SDP-ov vijećnik Erol Gaši istaknuo je kako je pohvalno što je gradonačelnik Branko Dukić održao niz sastanaka za pronalazak rješenja, ali ono se ipak ne nazire. Dukić je naglasio kako je stanje teško, ali je izrazio uvjerenje da će u dogovoru sa svim dionicima uspjeti pronaći rješenje za stabilizaciju kluba.

Vladimir Gambiraža iz Akcije mladih predložio je da se KK Zadar ujedini s KK Jazine Arbanasi i krene od nule. Upravo je ulazak zadarskog kluba u Premijer ligu bila druga košarkaška tema jučerašnje sjednice. Antuna Novoselovića (SDP) zanimalo je zašto za košarkaše Jazina nakon važnog plasmana nije organiziran prijem kod gradonačelnika te kada će Grad isplatiti 400 tisuća kuna za nastavak dobrih rezultata u prvoj ligi. 

Pročelnik Radovan Dunatov naveo je da je Grad isplatio 90 tisuća kuna za kvalifikacije od kojih 60 tisuća klub još nije opravdao.

- Naravno da ćemo im novčano pomoći, no lokalna samouprava može samo djelomično, a ne u potpunosti financirati klub. Vjerujem kako će se sredstva naći te da će do 31. 12. Jazine moći igrati u Premijer ligi, rekao je Dunatov dodajući kako prijem u gradskoj upravi nije problem organizirati. 

SDP-ov vijećnik Antun Novoselović na to je uzvratio s 35 milijuna kuna koliko je Grad Zadar dao  za NK Zadar. Jeste li tu tražili i dobili opravdanje gdje su i kome otišli novci, pitanje je Novoselovića na koje nije dobio odgovor resornog pročelnika.