Plivački klub „Zadar" nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 15 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača kroz svibanj vodili su treneri Željko Olujić i Zlatka Glavurtić. U obuci su sudjelovali: Stipe Čvrljak, Lukas Horvat, Natko Katić, Nika Marinović, Ante Matić, Marietta Meštrović, Noemi Nagyua ri, Tia Oštrić, Marko Paleka, Laura Spatola, Roko Šaban, Ivan Šarić, Ana Veselić, Dominik Veselić i Dominik Veselinović.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar" svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Plivački klub „Zadar" je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena. 

Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar". Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com. U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Kolovare.

Program obuke neplivača na bazenu Kolovare osmišljen je za djecu od pet godina i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.