77 natjecatelja je vozilo prvo izdanje MTB "Pedalom po Pagu". Pobjednice u ženskoj kategoriji su: 1.mjesto: Josipa Šintić (hrvatska cestovna državna juniorska reprezentativka), 2 mjesto: Nikolina Samirić, 3 mjesto: Tina Papić. U muškoj kategoriji 1. mjesto osvojio je David Svetličić, drugi je bio Nikola Svilan, dok je broncu otišla Anti Perici.

Najstariji natjecatelj bio je Željko Bartolin, a najmlađi Luka Škara. Najmlađi sudionica maratona bila je jednoipogodišnja Mika Kostanjevac. Na dječjoj utrci „Od Miline garaže do plaže" sudjelovalo je 7 natjecatelja koji su svi završili utrku i dobili diplome za sudjelovanje.

Veliko hvala članovima i volonterima udruge Volim Vlašići, BK Posedarje, D.J. Luki i D.J. Marinu na odlučnoj glazbi, volonterima DVD Kolan, DVD Pag, DVD Povljana, djelatnicima i članovima Crvenog križa Pag, djelatnicima MUP-a, HGSS Zadar i doktoru Frani, Čistoći Pag, Komunalnom društvu Kolan, osoblju restorana Dupin koji su nam skuhali i poslužili ručak, vrijednim domaćicama koje su nam pripremile i ispekle kolače, mještanima koji su nam pomogli u realizaciji, Rosani na predivnim buketima cvijeća, meštru Nikši na nagradama, Super Maji, Gordani iz Didove kuće, Bubiju što nam je čuvao bicikle, svima koji su nam pružili pomoć i podršku u organizaciji maratona, poručuju organizatori.